Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-29@09:27:23 GMT

محور «توسکستان» ایمن نیست

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۹۳۴۲۹۴

محور «توسکستان» ایمن نیست

تین‌نیوز |

محور توسکستان به شاهرود مسیری است روستایی که از آن برای تردد بین استانی استفاده می‌شود ولی توجه نکردن به وضعیت بهبود این جاده موجب افزایش آمار تصادف و جانباختگان این مسیر شده است.

به گزارش مهر، محور توسکستان به شاهرود در ۱۸ کیلومتری شهرستان گرگان یکی از جاده‌های زیبا و پرپیچ‌وخم با طبیعی خیره‌کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محور که به دلیل جاذبه‌های طبیعی مورد استقبال مسافران به‌ویژه در فصل‌های بهار و تابستان بوده یکی از پرترددترین محورهای استان گلستان و همچنین یکی از پرحادثه‌ترین محورها طی فصول مختلف سال است.

گرچه این جاده روستایی است و تنها ارتباط استان را با چهار روستای چهارباغ، شاه کوه بالا و پایین و توسکستان برقرار می‌کند، اما از آن بهره‌برداری بین استانی می‌شود.

خبرهای منتشرشده از حوادث مربوط به این جاده حاکی از افزایش واژگونی و تصادفات خودرویی منجر به فوت در این محور است. روز هشت شهریور سال جاری بود که خبر سقوط یک پراید در دره باقرآباد توسکستان روی خروجی رسانه‌ها قرار گرفت، در این حادثه چهار جوان جان خود را از دست دادند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمرگلستان در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با این حادثه گفت: حدود سه سال گذشته هم در فاصله ۱۵ متری از این حادثه، حادثه‌ای مشابه رخ داد و ۶ نفر جان خود را از دست دادند.

علیرضا صیاد افزود: متولیان امر باید برای نقاط این‌چنین آسیب خیز در استان فکری کنند تا تلفات جانی در این حوادث کاهش پیدا کند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر گلستان با اشاره به آمار امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر گلستان در محور توسکستان اظهار کرد: طی ۶ ماهی که از سال ۹۶ گذشته ۲۶ مورد عملیات امداد و نجات جاده‌ای در این محور انجام‌شده و این در حالی است که در سال گذشته این آمار ۱۹ مورد بود.

علیرضا صیاد افزود: ما در سال ۹۵ به یک خانواده طی مدت ۶ ماه ابتدایی سال که در برف گرفتارشده بود امدادرسانی کردیم که این آمار در سال جاری به ۷۳ خانوار افزایش پیداکرده است.

وی ادامه داد: تعداد حادثه دیدگان این تصادف‌ها در سال ۹۵، ۳۹ نفر بوده که در سال ۹۶ این آمار به ۱۰۰ نفر رسیده است. طی ۶ ماهی که از سال ۹۶ گذشته ۲۶ مورد عملیات امداد و نجات جاده‌ای در این محور انجام‌شده و این در حالی است که در سال گذشته این آمار ۱۹ مورد بود

خبرنگار مهر برای بررسی دقیق میزان حوادث جاده ای رخ داده در این محور بارها با متولیان این امر در نیروی انتظامی استان تماس گرفت اما علی رغم وعده های داده شده برای ارائه آمار هیچ اطلاعاتی در اختیار خبرنگار مهر قرار نگرفت. گرچه آمار دقیقی از میزان کشته شده های این محور در اختیار نیست اما آمارهای ارائه‌شده از سوی جمعیت هلال‌احمر گلستان نشان از افزایش روند تصادفات و حوادث جاده‌ای در این محور را دارد.

به سراغ معاون اداره کل راهداری و حمل‌ونقل گلستان رفتیم و از آخرین اقدامات انجام شده برای این محور مطلع شویم.

عادل مصدقی اظهار کرد: وظیفه راهداری بهره‌برداری و نگه‌داری راه‌ها، فعالیت‌هایی مانند لکه‌گیری و آسفالت مسیر، شانه سازی و پاک‌سازی حریم بوده که به شکل مستمر انجام می‌شود.

حداکثر سرعت رانندگی در محور توسکستان ۴۰ کیلومتر در ساعت است

مصدقی ادامه داد: در سال جاری پنج کیلومتر از این جاده روکش آسفالت شده، حدود ۱۰ کیلومتر لکه گیری انجام شده و همچنین با نگاه ارتقای ایمنی تابلوهایی در مسیر نصب شده است.

وی افزود: این جاده در منطقه کوهستانی با شیب تند قرار دارد و حداکثر سرعت برای رانندگی در این جاده ۴۰ کیلومتر بر ساعت و برای خوروی سواری تعیین‌شده است، اما متأسفانه سرعت‌بالای خودروها منجر به بروز حادثه در این جاده می‌شود.

مصدقی ادامه داد: رانندگی در این مسیر شرایط خاص خود را دارد و رانندگان باید به تابلوهای نصب‌شده و اعلام‌خطرها نسبت به پیچ تند یا سبقت ممنوع را جدی بگیرند.

وی افزود: ایراد در سیستم ایمنی خودروها هم علت دیگری برای بروز حادثه است چراکه اگر سیستم ایمنی خوب عمل نکند رانندگان به هنگام گرفتن ترمز و کنترل خودرو دچار مشکل می‌شوند.

مصدقی سرعت غیرمجاز و حواس‌پرتی راننده را یکی دیگر از عوامل افزایش تصادف‌ در این مسیر اعلام کرد و گفت: راننده باید سعی کند شرایط خود را در رانندگی با شرایط جاده وفق دهد.

معاون راهداری و حمل‌ونقل گلستان با بیان اینکه باید حجم ترافیک این جاده افزایش پیدا کند، افزود: این مسیر با این حجم ترافیک باید از یک‌راه روستایی به راه اصلی تبدیل شود و محور آن تعریض شود تا عبور و مرور خودروها به‌راحتی انجام شود.

وی گفت: این محور باید تعریض و حریم آن عریض‌تر شود و با یک حاشیه امنیتی بالا امنیت مسیر افزایش پیدا کند بنابراین با توجه به طبیعت آنجا باید تغییرات مناسب با محیط انجام شود که این کار نیازمند همکاری دستگاه‌ها ازجمله منابع طبیعی با سایر دستگاه هاست.

محور توسکستان به دلیل جاذبه های خاصی که دارد محوری است گردشگر پذیر و در عین حال حادثه خیز، متولیان استانی اگر می خواهند از ظرفیت گردشگر پذیری این محور نهایت بهره را ببرند باید زیرساخت لازم برای عبور و مرور امن و ایمن مسافران را فراهم کنند که این امر مستلزم طرح و برنامه با ردیف اعتباری ویژه است.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۳۴۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ، اقدامات پلیس در راستای ایمن سازی و کاهش تصادفات را تشریح کرد و گفت: ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران، رفع خطر شده است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ احسان مومنی با اشاره به مطالبه‌گری پلیس از سازمان‌های مختلف در خصوص ترافیک و حوادث ترافیکی گفت: پلیس مطالبه ‌ر است و ما در تمام زمینه‌های مربوط به حفظ جان و مال مردم، از نهادهای مختلف مطالبه‌گری می‌کنیم.

وی با اشاره به کیفیت خودروها افزود: مطالبه ما از سازمان استاندارد ، وزارت صمت و شرکت‌های خودرو ساز در خصوص ایمنی وسیله نقلیه است. همچنین از وزرات راه  و شهرداری در خصوص وضعیت راه‌ها و جاده‌سازی‌ها مطالبه داریم.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با تشریح اقدامات انجام شده ادامه داد: در سال گذشته با پیگیری های پلیس راهور،  ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران رفع خطر شده است که ان‌شاءالله در سال جدید کمتر شاهد تصادفات فوتی خواهیم بود. همچنین ۱۲۵۸ نقطه در شهر تهران با استفاده از نورپردازی، برچسب گذاری و نصب بنر آشکار سازی شده تا از وقوع تصافات جلوگیری شود.

وی افزود: در معابر بزرگراهی، نیازمند نصب بیشتر تابلو برای هدایت بهتر رانندگان بودیم که با پیگیری پلیس، این مسئله نیز انجام شد و  ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر به این معابر اضافه شد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در معابر بزرگراهی، ۱۷ پهلوگاه اضطراری جدید، تعبیه و احداث شد. از این محل‌ها می توان هنگام تصادفات و حوادث استفاده کرد تا جای خودرو وسرنشینان آن امن باشد.

مومنی آموزش را بخش مهمی از فرهنگ سازی دانست و گفت: پلیس در زمینه آموزش نیز قدم هایی برداشته و امیدوار است با آموزش، تصادفات به حداقل برسند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • تصادف ۶ خودرو سواری در این بزرگراه تهران
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد